Xiaomi MI 4K Ultra HD TV box | ITRevolucija
Xiaomi MI 4K Ultra HD TV box | ITRevolucija Xiaomi MI 4K Ultra HD TV box | ITRevolucija
Želite li promijeniti svoj klasični TV i LCD ekran u pametno sučelje koje je poput pametnog telefona ili tableta, Xiaomi TV box je upravo... Xiaomi MI 4K Ultra HD TV box | ITRevolucija

Želite li promijeniti svoj klasični TV i LCD ekran u pametno sučelje koje je poput pametnog telefona ili tableta, Xiaomi TV box je upravo ono što vam treba. Ova će „kutijica“ zadovoljiti sve vaše potrebe pretvarajući ekran vašeg TV-a u multimedijalni centar spajajući se na Internet (putem Wi-Fi ili bluetotha). Ovaj proizvod može kombinirati TV i Internet stvarajući za vas jedinstven zabavni centar prilagođen vašim potrebama. Sa Xiaomi MI 4K ultra HD boxom možete gledati videa, slike, slušati glazbu, instalirati i deinstalirati software, igrice, aplikacije i ostale programe(…) Ovaj će uređaj u vaš život unijeti sasvim novu dimenziju zabave! Želimo se zahvaliti  https://www.cafago.com/en/ koji su nam omogučili da isprobamo ovaj proizvod.

Specifikacije

Tip: TV box

Proizvođač: Xiaomi

Model: MDZ-16-AB

Boja: Crna

 I/O sučelje: HDMI 2.0a * 1 (HDCP 2.2);  USB 2.0 * 1; AV: SPDIF Out / 3.5mm audio izlaz * 1; Power ulaz * 1

Karakteristike

Hardware: Quad-core Cortex-A53 2.0GHz Mali 450 750MHz GPU
Memorija:
2GB DDR3 RAM + 8GB eMMC Flash
OS:
Android TV 6.0, podrška za OTA update
Rezolucija:
Do 4K 60fps
Sigurnost:
Widevine L1 + PlayReady 3.0
Bežična mreža:
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Dual-band Wi-Fi 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 4.0/3.0
Video: VP9 Profile-2 up to 4Kx2K 60fps/H.265 HEVC MP-10 L5.1 up to 4Kx2K 60fps/H.264 AVC HP L5.1 do 4Kx2K 30fps/H.264 MVC up to 1080P 60fps/Podržan HDR10/HLG HDR
Zvučni efekti:
DTS 2.0 + Digital Out, Dolby Digital Plus do 7.1 prolaz
Trgovina Play:
Ugrađena Google TV trgovina, Podržava većinu popularnih TV aplikacija
Daljinski upravljač: Sa Bluetoothom i prepoznavanjem glasovnih naredbi (potrebne 2 * AAA baterije, nisu uključene)
Portovi: HDMI 2.0a * 1 port (HDCP 2.2); USB 2.0 * 1 port; SPDIF Out/ 3.5mm audio izlaz * 1 port; Napajanje* 1 port

Kutija sadrži:

1 * Mi Box globalna verzija
1 * Daljinski upravljač
1 * Adapter za napajanje
1 * HDMI kabel
1 * Korisničke upute (na engleskom jeziku) 

Na prvi pogled

MI TV box je prilično tanak i kompaktan te svojim dimenzijama konkurira znatno poznatijoj konkurenciji koja svoje uređaje ipak nije uspjela upakirati u tako maleno kućište. Na stražnjoj strani su ulaz za napajanje, USB port na koji možete priključiti USB stick za dodatnu pohranu ili adapter za Internet, te ulaz za slušalice na koji također možete spojiti i vanjski zvučnik. Uređaj dolazi sa kabelom za napajanje, HDMI kabelom i jednostavnim bluetooth daljinskim upravljačem.

Postavljanje

Pri pokretanju uređaja pojavljuju se korisne animacije koje vas korak po korak navode kako postaviti uređaj. Nakon toga pojavljuju se standardna pitanja na kakva nailazimo pri prvom pokretanju androida (jezik, wi-fi mreža, uključivanje lokacije, vaš Google račun…). Postoji i opcija da pojednostavnite postavljanje unoseći kod u svoj pametni telefon ili tablet. Svoj Google račun i lozinku možete unijeti i direktno na ekranu svog televizora, ipak će Xiaomi MI box od njega napraviti pametan uređaj.

Daljinski upravljač

Ovaj daljinski upravljač je jednostavan i nije pretrpan gumbima što je jako pozitivno. Ugrađene tipke za kontrolu zvuka reagiraju odlično. Također postoji gumb kojim možete uključiti i isključiti Xiaomi MI TV box, što su neki konkurenti izostavili na svojim daljinskim upravljačima. Jako je praktično što se TV iz multimedijalnog centra može pretvoriti u običan TV samo pritiskom gumba te da nema potrebe za fizičkim isključivanjem uređaja.

Korisničko iskustvo

Ljudi rado kupuju Xiaomi MI box jer omogućuje HD streaming po znatno nižoj cijeni od konkurencije. MI box podržava 4K Ultra HD i HDR10 ( od androida Nougat naovamo).

Poznato je da Google ima jako dobar software za prepoznavanje glasa pa korisnike oduševljava i izdavanje glasovnih naredbi koje je omogućeno jednim pritiskom na gumb daljinskog upravljača. Ne samo da možete pretraživati sadržaj po naslovu ili imenu glavnih glumaca, možete zatražiti da vidite Oskarom nagrađen film Leonarda DiCapria ili najpopularnije akcijske filmove. Glasovnim naredbama možete i pokretati aplikacije, mijenjati programe, pretraživati Internet(…)

Navigacijske tipke na daljinskom upravljaču jako dobro reagiraju pa nema nikakvih problema s prelistavanjem i pokretanjem aplikacija. Aplikacije se učitavaju jako brzo a igre ćete moći igrati bez ikakvih trzanja.

MI TV box preporučuje sadržaj prilagođen vama, prateći vaše YouTube i Google Play pretrage. Mnogim korisnicima ovo uvelike olakšava pretraživanje jer je ono što bi oni najvjerojatnije željeli gledati već izabrano za njih.

Zašto kupiti Xiaomi MI TV box?

Ovo je uređaj namijenjen onim entuzijastima koji po povoljnoj cijeni žele dobiti najviše od svog TV-a te ga obogatiti novim sadržajem i mogućnostima. Postoje razne platforme koje podržavaju 4K HD sadržaj poput Netfilxa, YouTubea, Vudua, UltraFlixa i sličnih pa pronalaženje onoga što biste željeli gledati u toj rezoluciji neće biti ni malo teško. Instalirajte popularni Kodi pa vam je mnoštvo novih programa zagarantirano. Xiaomi MI TV box mala je kutijica za puno zabave! Ukoliko se odlučite za kupovinu, to možete uraditi preko linka http://bit.ly/xiaomiTVbox uz promotivni kod XMT810