Super brzi bežični punjač za samo 11,50 eura | ITRevolucija - ITRevolucija
Super brzi bežični punjač za samo 11,50 eura | ITRevolucija Super brzi bežični punjač za samo 11,50 eura | ITRevolucija
Bežično punjenje pruža prikladan, siguran i pouzdan način za punjenje i napajanje milijunima električnih uređaja kod kuće, na radnom mjestu i u industriji. Uklanjanjem... Super brzi bežični punjač za samo 11,50 eura | ITRevolucija

Bežično punjenje pruža prikladan, siguran i pouzdan način za punjenje i napajanje milijunima električnih uređaja kod kuće, na radnom mjestu i u industriji.

Uklanjanjem upotrebe fizičkih priključaka i kablova, bežično punjenje pruža niz učinkovitosti, troškovnih i sigurnosnih prednosti nad tradicionalnim žičanim punjenjem.

Šta je bežični punjenje ?

U osnovi bežično punjenje (a.k.a bežični prijenos energije ili punjenje indukcijom) koristi elektromagnetska polja kako bi sigurno prenijela energiju s izvora odašiljanja na prijemni uređaj u svrhu bežičnog punjenja (ili punjenja baterije). Kao što ime sugerira, to se događa bez korištenja fizičke veze.

Kako radi bežični punjenje?

Bežično punjenje temelji se na načelu magnetske rezonance, ili induktivnom prijenosu energije (IPT). Ovo je postupak prijenosa električne struje između dva objekta pomoću zavojnica za induciranje elektromagnetskog polja.

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti Wireless punjač koji možete kupiti po akcijskoj cijeni od 11,50 eura na Cafago web shopu.

Naime, radi se o dosta kvalitetnom punjaču koji dolazi sa dvije zavojnice koje omogućavaju da mobitel punite horizontalno ili vertikalno. Pored toga ima ugrađen sistem za hlađenje, kako nebi došlo do pregrijavanja tokom punjena.

Cafago web shop omogućio je popust za naše čitaoce, kupon kod L3622V možete iskoristiti putem linka http://bit.ly/Wireless-punjač.