Najbolje slušalice za telefon do 30 KM | ITRevolucija
Najbolje slušalice za telefon do 30 KM | ITRevolucija Najbolje slušalice za telefon do 30 KM | ITRevolucija
Pronaći najbolje slušalice za telefon može biti pravi izazov. Sa toliko različitih tipova i stilova od kojih možemo izabrati, želio sam vam pomoći da... Najbolje slušalice za telefon do 30 KM | ITRevolucija

Pronaći najbolje slušalice za telefon može biti pravi izazov. Sa toliko različitih tipova i stilova od kojih možemo izabrati, želio sam vam pomoći da donesete pravu odluku. Kupio sam slušalice koje se najbolje prodaju na GearBesta i E-bay te ih isprobao. Nekoliko dana sam ih testirao, fokusirajući se na dizajn, ugodnost, kvalitet zvuka i na bilo koje druge dodatne osobine. Kvalitet zvuka vam je bitan kako za vaše uši tako i zbog toga što sad sve više servisa nudi audio visokog kvaliteta za strimovanje. Tako da bez odugovlačenja, evo najbolje slušalice za telefon.

Originalne Xiaomi IV hibridne slušalice sa dva drajvera

Nove Mi slušalice koriste najbolju hibrid tehnologiju, što je u suštini kombinacija jednog dinamičnog drajvera i u dva smjera izbalansiranog drajvera koji ima metalnu armaturu zbog poništavanja spoljašnjeg zvuka. Balansirana armatura će se nositi sa zvukom visoke frekvencije dok će dinamični drajver odgovarati za nisku frekvenciju zvuka i tako ćemo imati više efekat 3D okruženja.

-Svaka ima svoj drajver,

– Dinamične su i oba drajvera imaju metalni okvir kako bi zvuk bio što detaljniji

– Profesionalniji tuning mod sa kvalitetnim i sofisticiranim dizajnom

– Kontrola pomoću kabla je visoka, ima SNR 58dB mikrofon, bolje poništavanje buke kako bi se omogućio čist   kvalitetan poziv

– Dolazi sa 3 para S / M / L veličina mekanih silikonskih uložaka kako bi korisniku bilo ugodno nositi ih.
– Bitno je naglasiti da iz nekog razloga se ne može preko slušalica mijenjati jačina zvuka ako koristite iOS uređaj.

Link za kupovinu https://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html?lkid=11200137

HC-RET

HC-RET slušalice emituju zvuk kakav ne emituju slušalice od 50 KM, a ove su samo 15 dolara. Ove slušalice su mi dale gromovit bass, uzak srednji ton i prirodnu visinu koje su me natjerale da žalim za ljudima koji su plaćali puno više za svoje slušalice koje spadaju u visoku klasu. Izuzetno su ugodne za nositi, ne ispadaju i naravno ne žuljaju, jednostavno neuporediv osjećaj tog kvalitetnog zvuka koji vam dolazi u uši, a da pritom stoje na mjestu i ne ispadaju. Inače slušam muziku dok se vozim na posao, a sa ovim mi je čak i blagi zastoj u saobraćaju bio neprimjetan. Stilski su dobro dizajnirane i tvrde su što govori o njihovom kvalitetu, a ugaoni konektor je radio super sa velikim brojem različitih pametnih uređaja. Ugrađeni mikrofon i kontrola zvuka su lagani za korištenje, i omogućavaju da lako odgovorite na poziv ili preskočite neke pjesme koje su vam dosadile. Zbog cijene, preporučujem da kupite nekoliko za svaki uređaj na kojem planirate slušati muziku. Slušalice su pozicionirane bliže vašem licu, tako da nećete morati kao sa starim primaknuti slušalicu ustima da možete pričati.

Cord WT-W015 slušalice

G-Cords emituju sjajan kvalitet zvuka za odličnu cijenu. Ove slušalice su se odlično pokazale tokom mojih dnevnih aktivnosti, tako što su mi dale dubok, bogat bas, čist srednji i visoki ton, a to mi je dozvolilo da uživam u mojim omiljenim pjesmama. Ugrađeni mikrofon/ kontrola zvuka dobro rade svoj posao i lako su se prilagođavali svakom uređaju koji sam koristio. Kvalitetno su napravljene tako da se nisam brinuo da će im biti nešto nakon što ih bacim u torbu sa ostalim stvarima, kao što se druge slušalice oštete nakon nekog vremena. Njihov dizajn im je omogućio da su lagane, a to je direktno uticalo na moje dugoročno korištenje istih. Nekada bih čak i zaboravio da su tu. Džek za ubacivanje u mobilni uređaj je malo kraći tako da ćete možda morati skinuti masku sa telefona ako želtie slušati muziku. Ovo su jedne od najboljih slušalica za mobitel i dalje bez sumnje kao i prošle.

Panasonic ErgoFit RP-HJE120-K

Prednost ovih ErgoFit slušalica je ta što ih ima u više boja, što je dobra vijest za sve vas koji želite da vam se slažu slušalice uz boju odjeće koju najčešće nosite. Vašim ušima daju krckave visoke, tople srednje i duboke niske tonove bez obzira na malu cijenu. Poredeći ih sa prethodnim slušalicama, dostavljale su čistiji, jasniji zvuk. Isto tako su građene da se uklope u vaš slušni kanal, tako da su namijenjene za one duge vožnje kada samo želite uživati u muzici.

Originalne Xiaomi Piston (najnovije izdanje)

Originalne Xiaomi Piston slušalice (najnovije izdanje) koriste treću generaciju sistema koji balansira prigušivanje, optimizuje rad tri frekvencije zvuka, i dostavlja čist i jasan zvuk korisniku u ušni kanal.  Evo nekih glavnih karakteristika ovih slušalica koje se zbog cijene i onoga što nude isto mogu smatrati najboljim slušalicama za mobitel. Treća generacija prigušivanja nam omogućava da se uživimo u pjesmu više nego sa ostalim jeftinim slušalicama koje isto koštaju (ove su samo 6 dolara), zvuk je čist i detaljan. Već je ugrađen mikrofon tako da možete razgovarati dok džogirate ili radite neki posao, a obje ruke su vam zauzete.
Ergonomski dizajn imaju tako da vaše uši neće ispaštati ako ih nosite duže vrijeme, i udobne su.

Ove slušalice možete kupiti na linku https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_603274.html?lkid=11200145