JJR/C H31 RC Quadcopter | ITRevolucija
JJR/C H31 RC Quadcopter | ITRevolucija JJR/C H31 RC Quadcopter | ITRevolucija
Dronovi su odavno postali popularni u svijetu, dok kod nas ovaj trend tek treba da zaživi. Ima mnogo razloga zašto još nije, ali jedan... JJR/C H31 RC Quadcopter | ITRevolucija

Dronovi su odavno postali popularni u svijetu, dok kod nas ovaj trend tek treba da zaživi. Ima mnogo razloga zašto još nije, ali jedan od glavnih je njihova cijena. U ovom članku vam predstavljamo dron za svačiji džep. I ovaj put Cafago web shop omogućio je za naše čitaoce popust od čak 50%. Link za kupovinu drona https://goo.gl/GrFZxX kupon kod L5638R .

JJR / C H31 Drone opremljen je 2.4G 4CH odašiljačem i 6-Axis žiroskopom za vašu jednostavnu i stabilnu kontrolu. Za one koji vole vodeni svijet, imam dobru vijest, dron je vodootporan.

Značajke:
Šestosni stabilizator žiroskopa osigurava precizno pozicioniranje u zraku. Dron ima LED svjetlima, kada lete na noćnom nebu, izgledaju kao da zvijezde označavaju smijer. Sa vodootpornim performansama, droni može letjeti u vodi. Uz brzinu rotacije i letačke vještine, možete uživati u letećim zabavama.

 
Specifikacije:
Naziv modela: JJR / C H31
Materijal: ABS
Boja: zelena / bijela
Gyro: 6 osi
Vrijeme leta: oko 8 minuta
Mogućnost letenja: oko 70-80m
Vrijeme punjenja Quadcoptera: oko 60 minuta
Baterija za quadcopter: 3.7V 400mAh baterija
Quadcopter težina: 64.1g
Veličina proizvoda: 250 * 250 * 55mm / 9.8 * 9.8 * 2.2in (bez zaštitnog prstena i slijetanja)