Facebook napokon uvodi "Ne sviđa mi se" gumb....u Messenger - ITRevolucija - ITRevolucija
Facebook napokon uvodi “Ne sviđa mi se” gumb….u Messenger – ITRevolucija Facebook napokon uvodi “Ne sviđa mi se” gumb….u Messenger – ITRevolucija
Facebook je poznat po svom Sviđa mi se/Like gumbu, ali već godinama postoje pozivi da se uvede i potpuno suprotan gumb. Korisnici već duže... Facebook napokon uvodi “Ne sviđa mi se” gumb….u Messenger – ITRevolucija

Facebook je poznat po svom Sviđa mi se/Like gumbu, ali već godinama postoje pozivi da se uvede i potpuno suprotan gumb. Korisnici već duže vremena zahtijevaju Dislike opciju, ali najdalje što je Facebook došao je uvođenje reakcija, koje nam bar daju opciju negativnog odgovora na nešto, iako u suštini ne pravi neku razliku.

Sada su se reakcije pojavile i izvan glavne Facebook stranice, u Messengeru. Ovim se korisniku daje mogućnost da odgovori na poruke na isti način kao i na postove. Najbolje od svega je da postoji i Dislike opcija.

Trenutačno ove opcije nisu dostupne svim korisnicima, već samo ograničen broj ljudi ih može koristiti na način da jednostavnim prelazom preko poruke izabere jednu od 7 ponuđenih reakcija uključujući i “Ne sviđa mi se” / Dislike.