BlitzWolf BW-LS1, 3u1 Sočivo Za Kameru | ITRevolucija
BlitzWolf BW-LS1, 3u1 sočivo za kameru donosi mnogo zabave u fotografiji BlitzWolf BW-LS1, 3u1 sočivo za kameru donosi mnogo zabave u fotografiji
Da bi pravili profesionalne fotografije, potrebno je da sa sobom imate i  prateću profesionalnu opremu. Međutim, većina te opreme je dosta teška i nezgodna... BlitzWolf BW-LS1, 3u1 sočivo za kameru donosi mnogo zabave u fotografiji

Da bi pravili profesionalne fotografije, potrebno je da sa sobom imate i  prateću profesionalnu opremu. Međutim, većina te opreme je dosta teška i nezgodna za nošenje kada izađete vani. U ovom članku ćemo vam reći nešto više o prenosivom proizvodu koji se zove BlitzWolf BW-LS1. Uz pomoć ovog 3 u 1 sočiva za kameru ćete izrađivati prekrasne fotografije,  a sve preko vašeg mobitela.

Pogodnosti

Ovaj proizvod nudi fisheye sočivo od 230 stepeni, 0.63X sočivo sa širokim uglom i 15X makro sočivo. Fisheye sočivo stvara sferične slike ispred kamere i snima sa iznimno širokim uglom gledanja od 230 stepeni. Široko sočivo pruža širi pregled prilikom fotografiranja u otvorenim i zatvorenim prostorima. Makro sočivo služi za slikanje izbliza, hvatajući fine detalje i sitnepredmete.

Sa univerzalnom montažnim držačem, možete ga koristiti na vašim mobitelima, tabletima i laptopima. Što je najvažnije, ova sočiva koja se mogu skidati su izrađena od laganog aluminijskog okvira što donosi više pogodnosti kad ih koristite. Možete ih nositi sa sobom i praviti profesionalne fotografije posvuda.


Metode rukovanja
Makro sočivo je dizajnirano za ultra blizu fotografije. Kada ga koristite, treba da prvo odšarafite široko sočivo. Kako bi osigurali izoštren fokus, trebate držati distancu između objekta i kamere oko 0.4 do 0.8 cm.

Što se tiče širokougaone fotografije, poželjno je kombinirati makro i široko sočivo. Usput, ovaj proizvod također možete koristiti za izradu autoportreta na prednjoj strani vašeg mobitela.

Kada općenito govorimo, sve metode se mogu suziti na tri jednostavna koraka. Prvo, zašarafite sočivo na držač. Drugo, stavite držač na vaš mobitel. Treće, započnite sa slikanjem i uživajte u vašim fotografijama. Veoma lako i jednostavno.

Raspon dostupnosti za verzije mobitela

Zbog ograničene dužine montažnog držača, postoji ograničen raspon kad je u pitanju veličina mobitela. Potrebno je da debljina vašeg mobitela ne prelazi 10mm, kao i da udaljenost od kamere pa do vrha mobitela ne prelazi 28mm.

Kompatabilno sa:

iPhone:

iPhone 7/ 7 Plus, iPhone 6 / 6 Plus, iPhone 5 5S 4 4S, iPad Air 2/1, iPad 4/3/2, iPad Mini 3/2/1, itd.

Samsung:

Samsung Galaxy S7/ S7 edge/ S7 edge plus, S6/ S6 edge/ S6 edge plus, S5/S4/S3, Galaxy Note 5/4/3/2, itd.

Xiaomi:

Xiaomi Max/ Note, Xiaomi 5/4/3/2, Redmi Pro, Redmi Note 4/3/2, itd.

Drugi:

Blackberry Bold Touch, Sony Xperia, Motorola Droid

Sažetak

Ukratko, BlitzWolf BW-LS1 3 u 1 sočivo za kameru je izvanredan proizvod. Donijet će mnogo više zabave kada fotografišete sa vašim mobitelom. Ako ste zainteresovani, isprobajte ga i nećete se pokajati. Ukoliko se odlučite za kupovinu možete dobiti popust od 20% na linku a kupon kod je  “bd6e86” .

Video