Android aplikacije za horoskop - ITRevolucija
Android aplikacije za horoskop Android aplikacije za horoskop
Ako samo želite da se zabavite ili ipak verujete u horoskope uz pomoć prave android aplikacije bićete na klik od svoje sudbine. Kako? Skloni... Android aplikacije za horoskop

Ako samo želite da se zabavite ili ipak verujete u horoskope uz pomoć prave android aplikacije bićete na klik od svoje sudbine. Kako?

Skloni smo da tvrdimo kako ne verujemo u horoskop iz straha da će nas drugi smatrati praznovernim i neobrazovanim. Ipak priznali to ili ne, uvek kada imamo priliku zavirimo u horoskop da proverimo šta su nam  zvezde namenile. Jer svima nam je uvek iznova potrebna koja reč ohrabrenja. U novinama, ali i na internetu, horoskopi su najčitaniji sadržaji.

Potrebna nam je brza informacija

Vremena dugog ispijanja jutarnje kafe uz listanje dnevne štampe su na žalost, istorija. Treba nam brza informacija, u hodu. Suočite se zato sa novim danom uz pomoć horoskopa koji dobijajte na svoj telefon svakoga dana.

Šta vam planete kažu o ljubavnom životu, karijeri, zdravlju ili prijateljstvu? Takođe vam pomaže da shvatite gde leže vaši talenti kojim veštinama bi valjalo da se okrenete. Nešto nam prosto leži, a da toga nismo ni svesni.

Danas je to moguće uz aplikacije za Android i IOS pomoću kojih vam je u svakom trenutku dostupan vaš horoskop.

Ove aplikacije prosto morate imati na svom pametnom telefonu ako redovno čitate horoskop. Pošto postoji mnoštvo raznih u ponudi mi vam pomažemo da izaberete onu pravu po vašoj meri.Svakako je jeftinije i zgodnije nego da svakoga dana kupujete novine. Nosite svoj horoskop svuda sa vama.

Najbolje aplikacije za horoskop

Predstavljamo vam neke od aplikacija za horoskop. Na vama je da izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima. Primera radi rođeni ste krajem juna ili početkom jula i najviše vas od svih dvanaest znakova zanima horoskopski znak rak

Rakovi su odani , sentimentalni i vrlo emotivni i ponekad suviše osetljivi i vole da čitaju horoskop više od drugih znakova.  Ako ste među njima, izaberite aplikaciju koja će vam svakoga dana slati vaš dnevni horoskop koji  pišu profesionalni astrolozi kao što je Cancer daily horoscope

Tako možete naći aplikaciju za bilo koji horoskopski znak.

A evo i drugih koje možete probati, nevezano za to šta ste u horoskopu.  Uz našu pomoć lako ćete izabrati baš onu koja vama najviše odgovara.

Horoscope

Ovu aplikaciju apsolutno morate imati. Sve horoskope pišu profesionalni astrolozi izabrani na osnovu ozbiljnosti i iskustva. Ovde možete pročitati svoj horoskop za danas i za sutra. Takođe možete pročitati astro prognozu za bilo koji od znakova a možete uključiti i notifikaciju koja  vas obaveštava kada se vaš horoskop apdejtuje. Google app Horoscope je brza, pogodna i besplatna.

Daily Horoscopes Free

Otkrijte šta vam budućnost sprema. Ovde možete pratiti predviđanja za svoj znak, partnera ili prijatelja a što je još zabavnije, možete astro prognoze deliti na društvenim mrežama. Skinite ovu aplikaciju na ovom linku https://play.google.com/store/apps/details?id=info.androidz.horoscope&hl=en

Zodiac Star Signs

Daje vam precizne preporuke astrologa na osnovu vašeg horoskopskog znaka. Ovaj će vam horoskop reći kako da se ponašate u trenutnoj astro situaciji sa stanovišta uticaja zvezda na vaš znak.  Sa ovakvom aplikacijom, neće vam biti teško da planirate događaje i donosite prave odluke.

My Horoscope

Kreiran za vas otkriva vašu budućnost, savetuje vas koji sledeći korak da napravite I štiti vas od nepromišljenih poteza. Daje detaljnu astro prognozu za vaš horoskopski znak. Svoju astro prognozu možete deliti sa poznanicima i prijateljima na Whatsapp, Facebook, Twitter, Google+, etc.)  Zatim, ovde možete dodati fotografiju prijatelja ili članova porodice. Sigurno želite da imate ovakav tako poseban vodič u svom džepu.

Chaturanga Astrology horoscope and compatibility

Ovo je izvanredna horoskop aplikacija koja može postati vaš lični , potpuno poverljiv kanal za čet sa sa profesionalnim Hindu astrologom. Profesionalac će vam dati savet i astro prognozu baziranu na vašoj natalnoj ili numerološkoj karti.

Funkcioniše tako što popunite svoj profil ličnim podacima ( datum rođenja i ostali podaci su obavezni), zatim postavite pitanje. Dobićete odgovor zasnovan na astro predviđanjima. Pitanja mogu biti različita: porodični odnosi, kompatibilnost sa osobom za koju ste emotivno zainteresovani, odnosi sa saradnicima, karijera, finansije, najbolje mesto za život, najnepovoljniji kao i najpovoljniji dan u godini itd. Ovde će vas astrolozi poučiti čega da se čuvate a kada da poslušate svoju intuiciju. Možete je skinuti na ovom linku https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chaturanga.app&hl=en

 AstroHoro

Astro Horo je besplatna horoskop aplikacija za  iPhone uređaje. Ona vam daje korisne savete za uspešniji život. Pravi profesionalci vam daju različite savete u skladu sa vašim horoskopskim znakom. Kako da zaradite više novca, uspeh u poslovnim poduhvatima, izgledi u vezi karijere, koju hranu da jedete… Interface AstroHoro je lak i jednostavan za rukovanje. Možete pregledati horoskop za danas, sutra, nedeljnji ili mesečni klikom na odgovarajuću ikonicu iz menija. Pružena vam je mogućnost deljenja na društvenim mrežama.

Astrolis Horoscopes & Tarot

Čitanje dnevnog horoskopa je sjajan način da započnete dan ali vam on ne daje sve potrebne informacije. Zato je Astrolis Horoscopes & Tarot spremio za vas različite tipove horoskopa koji pokrivaju sve od ljubavi i zdravlja do karijere i novca.

Nakon instaliranja aplikacije, konfigurišite zodijak kao glavnu ikonu i svaki put kada otvorite aplikaciju možete pristupiti svojoj ličnoj prognozi. Nema potrebe da kuckate u  potrazi za vašim znakom.

Jonathan Cainer Horoscopes

Horoskop Jonathan Cainer-a je aplikacija zasnovana na astroprognozama top astrologa  Jonathana Cainera. Mnogi ljudi  slede njegove savete. I ova aplikacija vam nudi dnevni, nedeljni, mesečni kao i jučerašnji horoskop. Ovde ćete takođe naći i kolumne „Misao dana“ i „O mom prijatelju“, koje bi vam takođe mogle biti zanimljive . Ova aplikacija već ima veliki broj zadovoljnih korisnika, zašto je i vi ne biste isprobali. Možete je skinuti ovde. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cainer.jcf&hl=en

Birth horoscope

Niste sigurni kako da donesete pravu odluku. Pokušajte sa horoskopom rođenja. Ova aplikacija pruža nešto zanimljiviji sadržaj. Ovde ćete naći sve o karakternim osobinama i sudbini na osnovu vašeg datuma rođenja. Horoskop rođenja će biti vaš savršen vodičl . Ova aplikacija vas obaveštava koliko je još ostalo do vašeg rođendana kao i koliko ste do sada dana proživeli. Ovde takođe možete proveriti kompatibilnost svog znaka sa bilo kojim drugim iz zodijaka i saznati kolko jedno drugom odgovarate.

Yodha Love Astrology Horoscope / Daily Horoscopes

Ovde vam predstavljamo jednu potpuno novu uslugu Yodha Ljubavni horoskop i dnevni horoskop.Sa ovom aplikacijom ne morate da idete kod profesionalnog Veda astrologa iz Nepala, sve što vam treba nosite sa sobom.

Kako radi?

 

  • Napravite profil sa podacima o rođenju
  • Postavite pitanje
  • Astrolog će napraviti vašu natalnu kartu i na osnovu nje dobijate lično astrološko predviđanje bazirano na drevnim znanjima Veda astrologa.

 

Možete postaviti bilo koje pitanje jer zvezde utiču na sve aspekte našeg života.

Veda astrologija je danas veoma popularna.

Malo smo istražili i reakcije korisnika i one su pozitivne. Ljudi kažu da su odgovori tačni i da im ova aplikacija pomaže kada su u nedoumici.

Horoskopske aplikacije vam pomažu da naučite kako da izvučete ono najbolje iz različitih strana svoje ličnosti. Horoskop na vašem pametnom telefonu vam pomaže i da se odredite prema drugima. Na primer, ako danas imate veoma važan poslovni sastanak nije svejedno da li ćete pregovarati sa jednim jarcem ili vodolijom.

Kao što svi znamo postoje razne vrste horoskopa. Svaki od njih nam je interesantan u određenom trenutku u zavisnosti da li planiramo brak sa nekim ili je reč o poslovnom poduhvatu naredne godine, putovanju za dve nedelje… U zavisnosti od ovoga želimo da proučimo godišnji, mesečni, dnevni ili pak opšti horoskop.

Na vama je da odaberete neku od aplikacija sa našeg popisa ili neku drugu u zavisnosti od vaših interesovanja i potreba. Svakako će to biti jedan novi zabavan sadržaj koji vam pametni telefoni pružaju.